Prvo pripremiti žuti fil. U malo mleka razmutiti tri pudinga od vanile. Ostatak mleka staviti da zakuva. Skloniti sa šporeta, dodati šećer i razmućen puding, vratiti na ringlu i uz mešanje ukuvati puding. Ostaviti da se skroz ohladi.
Za tamni deo razmutiti dva pudinga od čokolade u malo mleka pa u ostatak vrelog mleka ukuvati puding. Dodati šećer, čokoladu, keks i margarin. Sve dobro izmešati pa prebaciti u kalup ili dublji poslužavnik oko 22 x 35 cm. Veličina kalupa će odrediti dužinu i visinu torte po vašem izboru. Ravnomerno poravnati pripremljenu podlogu.
Umutiti 125 gr margarina sa šećerom u prahu. Dodati hladan puding od vanile i sve dobro umutiti. Podeliti fil na dva dela.
Pripremiti mančmelou tako što je potrebno odvojiti penasti deo od keksića. Keksiće izmrviti, dodati ih u polovinu umućenog žutog fila i izmešati.
Filovati: tamni deo + žuti fil sa keksićima + redjati penasti mančmelou + žuti fil + umućena slatka pavlaka
Comments