top of page

DESERT U ČAŠI SA BELOM ČOKOLADOM I ŽELEOM OD BOROVNICE

Potrebno je:

150 gr keksa 

50 gr margarina

400 ml mleka

3 kašike šećera

3 kašike gustina

50 gr bele čokolade

Žele od borovnice ( ili neki drugi ukus)


Izlomiti i izdrobiti keks. Posipati otopljenim margarinom i dobro izmešati.

U mleko staviti gustin i šećer, promešati pa kuvati dok se ne zgusti. Dodati izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi.

Pripremiti žele po uputstvu sa pakovanja.

Pripremiti čaše pa u svaku prvo staviti po 2 - 3 kašike keksa. Preko staviti krem. Ponoviti postupak još jednom pa preliti pripremljenim želeom. Ostaviti u frižideru na 1 sat pa poslužiti. Prijatno!




Recent Posts

See All

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating