Torta za sve prilike. Jednostavna i brza, fenomenalnog ukusa...
Potrebno je:
2 pakovanja belog tost hlaba (36 parčeta )
600 gr majoneza 3 čaše od 180 ml pavlake 4 kuvana jaja
7 kiselih krastavčića 300 gr stišnjene šunke 200 gr feta sira
200 gr kačkavalja
100 gr kečapa
Pripremiti tri činije. U svaku činiju staviti po 200 gr majoneza i po 1 čašu od 180 ml pavlake. Dobro izmešati.
U prvu činiju staviti naseckana kuvanaja jaja i naseckane kisele krastavčiće. Sve dobro izmešati.
U drugu činiju dodati kečap i šunku koju smo iseckali na kockice.
Sve dobro izmešati.
U treću činiju dodati sir i dobro izmešati da nema grudvica.
Skinuti koricu sa tost hleba i redjati u pleh 3 x 4 kriški ( ukupno 12 kriški ) kako bi smo formirali prvu koru. Preko tost hleba staviti prvi fil.
Zatim poredjati tost hleb i formirati drugu koru. Preko staviti drugi fil.
Redjati tost hleb i formirati treću koru. Preko staviti treći fil i razmazati odozgo i sa strane torte. Ako je potrebno ili nedostaje fila za stranice, možete dodati kiselu pavlaku.
Narendati kačkavalj i kao završni sloj posipati preko torte.
Ostaviti par sati u fružideru ili najbolje preko noći da se slana torta dobro ohladi i hleb upije sve sastojke. Seći na kocke ili štangle željene veličine i služiti. Prijatno!
Commentaires